III. REPETE - 40 let od ukončení povinné školní docházky v Českém Brodě

 

Vážení a milí spolužáci a spolužačky ze základní školy!

 

Od jara už asi víte, že se přiblížil den našeho srazu, a to v Mexiku, v pátek 8. října 2021 od 18.00. Nejprve ovšem pár zásadních vzpomínek. Sešli jsme se v nedávných letech již 4x (3x v Mexiku a 1x U Piráta), přesto jsou mezi námi ještě tací, kterým se z různých důvodů nepodařilo zúčastnit ani jednoho termínu, nyní tedy máte další šanci, někteří spolužáci přijedou i ze zahraničí. Jistě si pamatujete první sraz, který skončil těmi razítky ve stylu Ostře sledovaných vlaků, přes měření správné délky minisukní, až po ten nejzásadnější poslední, kdy jsme se i v době největších covidových restrikcí pod vládou velezrádců ze Strakovky dokázali propařit až do brzkých ranních hodin. Většina z vás už asi také ví, že počátkem ledna zemřela pí uč. Maštalková a nedávno další náš spolužák Milan Razima.

Nežli dostanete obligátní finální pozvánku od vašich třídních svolavatelek, kde vás vyzveme k potvrzení vaší účasti, rádi bychom věděli, co chcete ponechat, resp. co chcete jinak (hudba, proviant atd.)  Nyní je tedy správný čas pro vaše náměty a připomínky. Na sraz bude navazovat sobotní osadní oheň v Dolánkách, se kterým někteří z vás již počítají.

Zejména všechny žádáme o prověření tzv. nekontaktních spolužáků vystavených na tomto webu níže, zda na ně nemá někdo další aktuální spojení, průběžně aktualizujeme  - každá pomoc vítána !!!

Áčko - Kernerova Hana, Kostelníková Božena, Koštel Karel, Novotný Petr, Průchová Lenka 

Béčko - Benešová Irena, Jiterská Jaroslava, Pasovský Jiří, Saska Rudolf, Šimon Štefan, Šindelář Antonín, Šindelář Jan, Vršovská Martina, Vomáčková Zdena, Zelenková Alena 

Céčko - Čadilová Irena, Hladík Milan, Mrázek Jiří, Petrusek Tomáš, Pýcha Pavel, Rak Vít, Zvala Pavel 

Pokud si pamatujete, Mláza na prvním setkání navrhoval též výjezdní formu srazu. Podařilo se nám během léta realizovat tripartitní setkání s Wildmannkou a po několika náročných telefonátech je výjezdní akce připravena pod pracovním názvem DYCKY MOST! Význam je asi každému jasný, první zájemci se již hlásí, tak ještě termín: definitivně 5. – 7. listopadu tr. A že to bude opravdu jen pro hardcorové pařany asi netřeba zdůrazňovat. Organizační věci a „kulturní“ náplň projednáme na srazu 8. 10.

 

Těšíme se na všechny, kteří ještě neztratili schopnost sociálních interakcí.

Ahoj v Mexiku!!!

Zdraví vás váš obvyklý realizační tým

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

60 let na tomto světě aneb to to uteklo!

Sraz ročníku ZDŠ – VII. REPETE a oslava 60tin

Sraz ročníku ZDŠ – VI. REPETE